Pepa Izquierdo, secretària comarcal del BLOC-Compromís Safor-Valldigna: “Estem convençuts que a partir del dia 13 de juliol s’obri un nou període a l’Ajuntament d’Oliva. Un temps de recuperació dels valors democràtics: consens, civisme i respecte per les persones, entre d’altres”.
“Rebutgem l’expressió de ‘colp d’Estat’ amb la qual va qualificar l’alcaldessa Xelo Escrivà ahir la moció de censura. Durant aquest any ella ha demostrat suficientment el seu desconeixement dels mínims principis democràtics i ètics”.

Des de l’executiva comarcal del BLOC-Compromís, expressem el nostre total suport tant al portaveu del Grup Municipal del Bloc-Compromís, David González, com a la resta dels nostres regidors i regidores, així com militants i simpatitzants del col·lectiu d’Oliva.

Després d’un any dur i difícil per a l’oposició a l’Ajuntament d’Oliva, d’un manifest desgovern i d’un abandonament de les formes democràtiques per part del Partit Popular i especialment de l’alcaldessa, Chelo Escrivàfer aquesta moció de censura era una cosa totalment necessària i molt demanada per la immensa majoria de la ciutadania d’Oliva.

També volem assenyalar que les mocions de censura són mesures absolutament legals i democràtiques, que es basen també en majories i que en cap cas violen cap principi democràtic. És per això que rebutgem l’expressió de ‘Colp d’Estat’ amb la qual va qualificar l’alcaldessa Xelo Escrivà ahir en roda de premsa la moció. Durant aquest any ella ha demostrat suficientment el seu desconeixement dels mínims principis democràtics i ètics.

Estem convençuts que a partir del dia 13 de juliol s’obri un nou període a l’Ajuntament d’Oliva. Un temps de recuperació dels valors democràtics: consens, civisme i respecte per les persones entre d’altres. De segur que David González serà un magnífic alcalde, ha demostrat que sap fer política positiva per als seus conciutadans, ha sigut també un bon gestor i sap que tant el seu grup municipal com la resta dels seus companys del BLOC-Compromís a la Safor-Valldigna estem total i absolutament al seu costat.