L’executiva comarcal de Compromís per la Safor-Valldigna anima el nou govern de Xeraco a treballar des de la transparència per a resoldre els problemes del veïnat.

L’executiva de Compromís per la Safor-Valldigna es va reunir ahir dimarts a la seu comarcal per tal de donar el tret de sortida al nou curs polític. Entre els punts de l’ordre del dia, la situació de l’educació i l’atur a la comarca. L’actualitat, no obstant, s’ha vist marcada per la presentació de la moció de censura a Xeraco, que permetrà que un acord de govern entre Compromís i PSPV done estabilitat al consistori.

La secretària comarcal de Compromís, Pepa Izquierdo, ha volgut explicar que “tots els companys i companyes de Compromís, tot l’equip, estarem darrere de Francesc Serralta en la seua responsabilitat com a nou alcalde de Xeraco. Donem suport a la decisió de l’assemblea local de Compromís i al pacte amb el PSPV, perquè dóna una estabilitat a l’Ajuntament que no existia fins ara i perquè cal aplicar mesures realistes, xafar terra, per atendre les necessitats locals”.

“Hem de tenir en compte que a Xeraco existeix una majoria social que demanava un govern progressista i d’esquerres, i això ara s’ha traduït també en la majoria de regidors que permetrà traslladar al consistori allò que pensen els veïns”.

“Des de la comarca felicitem el nou equip de govern i l’animem a treballar des de la transparència per resoldre els problemes del veïnat. Compromís ha demostrat que podia fer propostes de govern i treballar honestament, i ara ho podrà fer des del govern. Demostrarem que una altra política és possible”, ha conclòs Izquierdo.