tarja_coalicio_compromis

Els col·lectius de Compromís de les comarques de la Marina i de la Safor-Valldigna han tornat ha unir forces per reclamar el tren Gandia, Oliva i Dénia. I ho han fet aprofitant que hui, 10 de febrer, fa 40 anys que es va clausurar la línia que unia aquestes ciutats.

Segons el comunicat conjunt, “durant aquest període temps els nostres municipis han patit una marginació absoluta per part del govern central i autonòmic, que ha impedit un major desenvolupament econòmic, disminuint així la qualitat de vida de la ciutadania”.

Per a Compromís els responsables d’aquesta situació continuen sent el Partit Popular i el Partit Socialista, que han impedit amb les seues decisions que la connexió Gandia-Dénia siga una realitat. I es mostren escèptics sobre les noticies d’un nou estudi que tardarà dos anys en concloure, assegurant que la ciutadania no pot permetre més receptes que ajornen la construcció d’aquesta infraestructura. Els valencianistes també reclamen als governs locals que actuen de manera conseqüent i que tornen a tindre aquest tema com a prioritari dins de l’agenda política: mirar cap a un altre costat ens converteix en còmplices del retard d’aquesta connexió ferroviària.

En aquesta ocasió, l’organització valencianista, continuant amb la campanya “volem el tren” , ha compartit a través de les xarxes socials la imatge d’una maleta vella situada a l’andana d’una estació de tren, amb la frase del trist aniversari de hui: “40 anys esperant el tren”.