Els diputats Joan Baldoví i Emili Altur acompanyen alcaldes i regidors de la Safor-Valldigna en un balanç on Compromís demana prioritzar polítiques d’ocupació i millorar el finançament local.

compromisXeraco02

Joan Baldoví: “fem balanç però sobretot prenem forces per treballar per l’hospital comarcal, el transport públic i l’arribada del tren Gandia-Oliva-Dénia”.

Este dilluns Compromís per la Safor-Valldigna ha fet balanç del curs polític a Xeraco. Els alcaldes, regidors i regidores de la comarca han estat acompanyats pel diputat al Congrés, Joan Baldoví, i el diputat provincial, Emili Altur.

El secretari d’Organització comarcal, Jordi Puig, ha explicat que el curs polític ha estat marcat per unes eleccions europees i per un canvis substancials en el panorama polític, que marquen una tendència: el canvi que arriba al País Valencià.

Des de Compromís, “hem viscut este procés de manera activa i volem participar de manera decidida en el canvi, amb més il·lusió que mai i amb el mateix rigor que hem demostrat en els municipis on governem i on tenim representació”. La nova alcaldia a Xeraco i el treball fet al govern a Oliva i a Tavernes en són una bona mostra. Com ho és el dia a dia a Xeresa, Potries, Palmera i Guardamar, sense anar més lluny. Puig ha explicat que “ara hem d’anar més lluny: hem de dur el canvi a tots els municipis de la comarca; i hem d’implicar més la ciutadania en este camí. La regeneració política ha de tenir una base sòlida i eixe canvi pel que treballem municipi a municipi, amb Gandia al capdavant, serà el millor fonament per al canvi al País Valencià”.

El diputat al congrés, Joan Baldoví, ha explicat que “hui és un dia per a fer balanç però també per a recollir i impulsar les reivindicacions en què estem treballant dia a dia: l’hospital comarcal, el transport públic i, sobretot, l’arribada del tren Gandia-Oliva-Dénia; un tren que cal fer realitat d’una vegada per totes, per posar-lo al servei de la ciutadania i per vertebrar el país”. “M’emporte de cada municipi i de la comarca una maleta plena d’iniciatives per dur-les al congrés”.

Francesc Serralta, alcalde de Xeraco, i Joan Baldoví, diputat per Compromís al Congrés, al dinar d'homenatge a les persones majors.
Francesc Serralta, alcalde de Xeraco, i Joan Baldoví, diputat per Compromís al Congrés, al dinar d’homenatge a les persones majors.

Puig, de més a més, ha insistit que “cal prioritzar les polítiques que creen ocupació i que milloren el finançament local. Som municipalistes per convicció i sabem de la importància de poder donar serveis de primera mà als nostres veïns i veïnes. Les persones són el fonament del país que volem construir”.