Tres assemblees i un acte sobre el camp valencià centren l’activitat de Compromís a la comarca. 

sumem24oct

Els actes, amb el lema “Sumem des de la base”, formen part de les assemblees obertes que de manera regular se solen convocar amb representants municipals o a altres administracions per tal de recollir i debatre els temes locals, autonòmics, estatals… que interessen la ciutadania, i que estan tenint lloc al llarg de la comarca.

Daimús

Amb el lema “Sumem des de la base”, l’assemblea de Compromís per Daimús Tingué lloc dijous, 23 d’octubre, a les 20 h, a la plaça del costat de l’Ajuntament.

Compromís per Daimús organitzà una assemblea oberta per parlar de la tasca de Compromís al municipi, a les Corts Valencianes i al Congrés dels Diputats, el passat dijous 23 d’octubre, a les 20:00h, a la plaça del costat de local dels Pensionistes.

En esta ocasió, el públic pogué conversar, realitzar preguntes, suggeriments o qüestions al diputat de Compromís al Parlament espanyol, Joan Baldoví.

Almoines

L’assemblea oberta de Compromís per Almoines es va reunir dijous passat a la plaça Major per parlar del futur del municipi i es va acordar fer arribar més informació sobre la situació municipal i animar la participació ciutadana. Per tal d’aconseguir-ho, es va decidir recollir les suggerències del veïnat a través de fulls i d’internet per fer-les arribar a l’equip de govern.

A l’assemblea també es va parlar d’aconseguir la màxima participació en les primàries de Compromís, tant per elegir el candidat o candidata a l’alcaldia d’Almoines com a la Generalitat Valenciana.

Amb el lema “Sumem des de la base”, l’assemblea de Compromís per Daimús tindrà lloc dijous, 23 d’octubre, a les 20 h, a la plaça del costat de l’Ajuntament.

Tavernes de la Valldigna


A Tavernes de la Valldigna, el diputat a les Corts Valencianes Josep Maria Panyella parlà sobre el camp valencià i la problemàtica del vet rus. L’acte obert tingué lloc a la Casa de la Cultura (a la sala de baix), a les 19 h.