Federico Bañuls és triat nou portaveu de l’agrupació i Casimir Nalda és el representant de l’assemblea al Consell General de Compromís.

CompromisPiles

El col·lectiu local de Compromís per Piles s’ha constituit oficialment dissabte passat, dia 25 d’octubre pel matí, en una assemblea que ha triat Federico Bañuls com a portaveu local de la coalició valencianista d’esquerres. L’actual regidor-portaveu del grup municipal BLOC-Compromís per Piles a l’Ajuntament, Salvador Tur, ha estat elegit secretari de Finances i d’Organització; Casimir Nalda assumeix la secretaria Institucional, i el jove Salvador Climent, la secretaria de Comunicació.

L’assemblea local de Compromís per Piles ha triat Casimir Nalda com a representant al Consell General de Compromís.

És important continuar treballar com fins ara, amb rigor i amb propostes, amb idees en positiu pel municipi, i amb la voluntat de capgirar i millorar les maneres que hi ha hagut fins a hui al poble; a més, des de Compromís per Piles han volgut fer una crída per formar una nova majoria que permeta un canvi: el col·lectiu ha animat a la participació de tota la gent que vulga treballar per Piles i contribuir a millorar la vida del veïnat”.