lafont01d

El passat dissabte va tindre lloc a la sala d’actes de l’ajuntament l’assemblea oberta convocada per Compromís per La Font. El saló d’actes es va omplir de veïns i veïnes amb ganes de participar-hi.

En ella, després dels parlaments inicials del regidor Miquel Fuster i del candidat a les Corts Josep Miquel Moya, es van exposar les diferents eines de participació presents al web lafont.compromis.net, mitjançant les quals qualsevol pot enviar propostes, realitzar denúncies, expressar preguntes, etc. Cal destacar la possibilitat de formular propostes o fer denúncies des del mapa “Millorem la Font d’en Carròs” de la web o la participació en les propostes que ha de presentar Compromís, des de l’eina “participa”.

lafont02

Posteriorment, va tindre lloc un diàleg obert on els presents van manifestar diverses inquietuds al voltant de l’actualitat que envolta la nostra localitat. Temes cabdals com l’escola nova, el potencial turístic, ocupació, joventut, infraestructures, regeneració democràtica, etc. van protagonitzar les problemàtiques que sorgiren al llarg de l’acte.

Des de Compromís, creiem que la participació ciutadana és fonamental per tal d’aconseguir un bon funcionament de les institucions locals, i no hi ha una altra manera que fent que el veïnat se senta partícip d’elles. Ocasions com la de dissabte així ho demostren.