Compromís i PSOE comparteixen la Presidència de la Mancomunitat de municipis de la Safor

Tomàs Ferrandis en serà el president a partir de 2017. La Junta de Govern s’obri a grups independents i aspira a propiciar la integració de Gandia a l’ens.

La seu de la Mancomunitat de municipis de la Safor va acollir una roda de premsa per presentar l’acord de formació de la propera Junta de Govern de l’ens. Hi foren presents secretària comarcal de Compromís, Pepa Izquierdo, i l’alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis; Gaspar Pérez i Pep Mascarell, pel PP; i la secretària comarcal del PSOE Tere Reig, junt a Salvador Femenia.

Després de l’acord al qual han arribat les tres forces polítiques majoritàries de la comarca de la Safor, la Mancomunitat estarà presidida durant els primers dos any per Salvador Femania (PSOE) i els dos últims de la legislatura per Tomàs Ferrandis (Compromís). Pep Marcarell, del PP, ostentarà la segona vicepresidència.

Seguint el criteri de plantejar una legislatura de consens per a treballar conjuntament en benefici de la ciutadania de la comarca de la Safor, el nou equip obrirà la participació en la Junta de Govern als grups independents de la comarca.

Els responsables dels diferents partits han remarcat la necessitat de potenciar la Mancomunitat i els serveis que presta per ser una administració molt pròxima a la ciutadania, amb la col·laboració tant de la Diputació de València com de les diferents conselleries. També han remarcat la intenció que tots els municipis de la comarca estiguen integrats a la Mancomunitat de Municipis de la Safor, eu una clara referència a Gandia, la capital comarcal.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *