Tomàs Ferrandis: “Hem de fer de la Mancomunitat un espai comú de propostes i solucions, millorant-ne la coordinació i la transparència”

-“Ha de ser, també, un punt d’encontre de polítiques municipals”. Tomàs Ferrandis serà el president de l’ens a partir de 2017.

El passat 11 de setembre va tenir lloc la constitució del nou equip de govern de la Mancomunitat de Municipis de la Safor. Tomàs Ferrandis, alcalde de Xeresa per Compromís, en serà el president a partir de 2017. La Junta de Govern s’ha obert a grups independents i aspira a propiciar la integració de Gandia a l’ens.

Ferrandis ha apostat per fer de la Mancomunitat un espai comú de propostes i solucions.

Des de Compromís volem fer de la Mancomunitat l’espai comú de tots els municipis de la Safor-Valldigna on plantejar aquells problemes que compartim, tal com hem fet recentment amb el transport públic. I, consegüentment, on trobem solucions conjuntament. Un ens útil de trobada i disseny en comú.

Ha de ser, també, un punt d’encontre de polítiques municipals.

Reivindiquen que la visió comarcal estiga present en la nostra política local per què cada acció, siga en l’àmbit que siga (cultural, formatiu, esportiu…), arribe al major nombre de ciutadans i amb el major èxit possible. Per això, volem començar a fer servir la Mancomunitat per coordinar mínimament les diferents regidories i evitar situacions tant senzilles com el solapament d’actes similars, alhora que puguem ajudar a una major difusió dels esdeveniments de cada municipi.

El punt de partida, per força, ha de ser el de potenciar la informació al voltant de l’ens.

Centrant-nos en el paper actual de la Mancomunitat, entenem que encara tenim una assignatura pendent, que és la de difondre la pròpia entitat com a prestadora de serveis. Fer saber què és i què fa la nostra Mancomunitat, des d’una major transparència, una tasca que hem dut i continuarem duent a terme des de Compromís amb campanyes com #somSafor (somsafor.compromis.net).

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *