La secretària comarcal de Compromís per la Safor-Valldigna ha valorat els resultats espectaculars de la candidatura #éselmoment a la comarca, on han estat primera força en 15 dels 31 municipis i segon força pràcticament a tota la resta.

RdP Baldoví1

Compromís per la Safor-Valldigna ha celebrat els 9 diputats obtinguts per la candidatura conjunta amb Podemos-És el Moment al País Valencià, assegurant que hi haurà un grup valencià fort i potent al Congrés, amb 9 diputats i diputades, una d’elles de la comarca, a més d’una representant al Senat.

La secretària comarcal, Pepa Izquierdo, ha valorat també els magnífics resultats aconseguits a la Safor-Valldigna, on la coalició ha estat la primera força al 50% dels municipis i la segona pràcticament a la resta. Compromís-Podem va aconseguir diumenge 26.513 vots, quatre vegades més que al 2011 i a escassos 3.000 vots del PP, la força més votada a la comarca. “Els resultats consoliden la trajectòria ascendent dels darrers anys que ens han dut a governar o ser decissius a la majoria dels Ajuntaments. Ja no som l’alternativa al bipartidisme, crec que ha quedat palès que som el canvi real que la ciutadania està demandant. No els defraudarem i treballarem des de baix cap a dalt, des dels municipis, les diputacions, la Generalitat, el Congrés, el Senat i el Parlament Europeu per fer polítiques reals que pensen en les persones i en clau valenciana. El nostre poble ja no serà silenciat mai més”, ha conclòs Izquierdo, qui ha agraït la ciutadania els milers de somriures dipositats diumenge passat.