Compromís duu la Primavera Europea a Ròtova amb els col·loquis de proximitat

Tomàs Ferrandis, David González i Jordi Puig explicaren la repercussió de les decisions al Parlament Europeu als municipis.

Jordi Puig: “Sentim com mai que estes europees són les nostres i estem convençuts que farem història duent una veu valencianista a Brussel·les”.

rotovaPrimEuroW

Compromís per Ròtova va organitzar ahir dimarts un col·loqui al Centre Social per parlar sobre la repercussió de les decisions del Parlament Europeu als municipis.

L’acte va estar conduit pel regidor-portaveu a Ròtova, Jordi Puig, que va moderar els parlaments del tinent d’alcalde d’Oliva, David González, i de l’alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis. Els edils de la comarca van presentar la coalició Primavera Europea, el candidat Jordi Sebastià i les línies programàtiques principals.

Ferrandis va destacar la darrera reforma de la Constitució, pactada per PP i PSOE, com un punt d’inflexió que prioritzava el pagament a bancs, per davant dels serveis a les persones. González, per la seua banda, va posar l’èmfasi en “la importància de treballar per aspectes estratègics com el corredor mediterrani o l’agricultura valenciana”.

A més, apuntà Puig, cal estar molt atents al paper d’Europa en el desenvolupament dels nostres nuclis rurals; tant pel que fa a les ajudes PRODER o, darrerament, els RURALTER, que han arribat a nuclis considerats com a “desafavorits o deprimits”. “Cal estar-ne vigilants i que estes ajudes siguen realment efectives, que vagen aparellades de la suficient publicitat i transparència i que les totes persones puguen ser-ne beneficiàries, per fomentar l’emprenedurisme als nuclis rurals i evitar-ne la fuga de població”.

Tots tres van voler encomanar la il·lusió amb què Compromís està duent al carrer la campanya: hem sigut els primers en penjar cartells, els qui més ganes tenen que es parle d’Europa, els que estem xafant de manera intensa el carrer a la nostra comarca. “Sentim com mai que estes europees són les nostres i estem convençuts que farem història duent una veu valencianista a Brusel·les”.

A l’acte, estigueren presents altres càrrecs de la comarca, com Francesc Serralta, alcalde de Xeraco; Pepa Izquierdo, secretària comarcal, o Àlex Ruiz, secretari d’Organització a Gandia, junt a altres edils de la comarca.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *