Pepa Izquierdo es marca com a objectiu principal les eleccions de 2011

A la nova executiva comarcal repeteixen destacats líders nacionalistes de la comarca com David Gonzàlez, Miquel Bononad, Tomàs Ferrandis o Toni Martí i s’incorporen valors emergents com Alícia Izquierdo, Sandra Cardona i Jordi Puig, entre altres. Els nous responsables del BLOC de la Safor-Valldigna destaquen la tasca realitzada els darrers anys per Facund Puig.

Efectivament, el període de pagament voluntari estava establert entre el 15 de juliol i el 30 de setembre. Tanmateix, la Diputació va cobrar els rebuts el passat 28d’agost.

Des del BLOC s’entén que els rebuts domiciliats haurien de cobrar-se el darrer dia habilitat perquè eixe és un dels avantatges de la domiciliació. Sobretot, si tenim en compte que la Diputació de València cobra als distints ajuntaments adherits al servei entre un 3 i un 5%, depenent que les quantitats recaptades siguen liquidades als municipis en un sòl pagament, quan es produïsca, o distribuïdes proporcionalment cada mes en base a les xifres de l’any anterior.

A més a més, cal tindre en compte el perjudici que això comporta per als contribuents els quals, normalment, preveuen la despesa per a més tard. També en alguns casos els pot produir un problema de liquidesa, ja que són molts – i tots junts – els rebuts que s’han passat al cobrament.

Des del BLOC es considera que l’única justificació per haver cobrat els rebuts un mes abans de la fi del termini pot ser la necessitat de la Diputació d’obtindre liquiditat de tresoreria (diners disponibles) mentre retorna les quantitats que li corresponen a cada municipi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *