El BLOC-Compromís de la comarca demana a tot el PP que frene el ‘capritx’ de Torró de deixar Gandia fora de la Mancomunitat

El BLOC-Compromís de la Safor-Valldigna demana als alcaldes del PP de la comarca que frenen la decisió de Torró d’abandonar la Mancomunitat.

Jordi Puig: “És una decisió amb poca visió, de qui veu Gandia com un poble gran en compte de capital d’una comarca”.

El BLOC-Compromís de la comarca ha demanat a Torró, i al seu govern en conjunt, que rectifiquen la decisió de fer abandonar Gandia la Mancomunitat de Municipis de la Safor. El secretari d’Organització del BLOC-Compromís de la Safor-Valldigna, Jordi Puig, ha demanat, a més, “als regidors i regidores de la comarca, i sobretot a les alcaldies ostentades pel PP, que frenen la decisió de l’alcalde de Gandia, donat que suposa un cop mortal a un organisme del qual formem part tota la ciutadania de la Safor”.

Ningú com Torró ha fet tant de mal a la comarca en tant poc de temps amb esta decisió. Si bé és cert que el PP no ha apostat de manera clara per la comarcalització del País Valencià, almenys la Mancomunitat de Municipis de la Safor encara era un punt de trobada de tots els municipis”, ha aclarit Puig.

“Gandia ha jugat un paper importantíssim en la Mancomunitat, això ho saben els polítics de tots els colors i la ciutadania. I el pes de la ciutat ducal és inqüestionable, no solament demogràficament (amb més del 40%) sinó pel que fa a l’aportació econòmica a l’entitat comuna de tots els municipis de la Safor”.

Pel que fa als deutes amb la Mancomunitat, Puig ha volgut relativitzar la importància que tenen els 372.000 € per a Gandia: “per a les finances de Gandia són assumibles, mentre que per a la Mancomunitat és vital cobrar el que li se deu”. Hem de recordar que la Mancomunitat és, probablement, un dels organismes millors gestionats. “Si rebera el que se li deu, estaríem parlant en termes de superàvit”.

Torró ha demostrat la seua poca visió, perquè en compte de concebre Gandia com a capital de la Safor ho fa com si fóra alcalde d’un poble gran. No ha vist més enllà del terme municipal, potser pel desconeixement de la importància que té la Mancomunitat, i Gandia al seu capdavant”.

Puig ha conclòs dient que “Gandia és una ciutat que dóna i rep dels pobles de la comarca. Ningú no hauríem de permetre que la relació i la prestació de serveis entre la ciutadania de la Safor es vegueren alterats per decisions preses en calent”.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *