La coalició comarcal anima a la comunitat educativa a sumar-se als actes de protesta per denunciar les retallades en educació i contra el projecte de reforma educativa.

Laura Morant anima la ciutadania a participar a la manifestació convocada el dissabte, 9 de febrer, a València.

Compromís de la Safor-Valldigna ha mostrat hui públicament el seu suport a les assemblees informatives i tancaments organitzats aquests dies als centres educatius de la comarca contra les retallades en educació i en contra del projecte llei de reforma educativa (LOMQE), més conegut com a llei Wert.

Per a la secretària d’Educació de Compromís a la comarca, Laura Morant, “el problema de l’educació pública no passa per fer noves lleis, passa per posar els instruments necessaris per a millorar la qualitat. Està clar que el PP no vol millorar l’ensenyament públic i universal i que prefereix afavorir al sector privat i, en especial, el que està més posicionat ideològicament amb els dogmes contraris a la riquesa de la pluralitat propis del PP”.

Així, a la comarca estan previstos els següents tancaments-assamblees informatives:

  • IES Mª Enríquez: Dimarts 5 febrer de 19:30 a 21:30 h.
  • IES Tirant lo Blanc: Dimarts 5 febrer a partir de les 19:00 hores. (Els estudiants també faran vaga el dimecres 6 febrer)
  • Sopar tancament CP Verge de la Font a Vilallonga , dimecres 6 de febrer a les 19:30 h.
  • IES Gabriel Ciscar (Oliva): Dimecres 6 febrer de 18:30 a 20:30 h.
  • CP Alfandech (Tavernes de la Valldigna): Dijous a partir de les 20:30 h.

D’altra banda, Morant també ha animat la ciutadania a participar a la manifestació convocada en València el pròxim dissabte, 9 de febrer, a les 17.30 hores, “per l’escola pública i en valencià i en rebuig a la LOMQE”.