BLOC-Compromís i PSPV-PSOE comarcals exigeixen que el Consorci inicie accions legals contra la Generalitat

El BLOC-Compromís de la Safor-Valldigna i el PSPV-PSOE de la comarca exigiran que el Consorci inicie accions legals contra la Generalitat, per deixadesa de funcions i pressumpta prevaricació.

Pepa Izquierdo, secretària comarcal del BLOC-Compromís ha explicat que “la postura del PP és del tot inadmissible: va aprovar una llei amb la qual ens van obligar a estar al Consorci de Residus i ara no la fa complir”. La secretària comarcal del BLOC-Compromis, ha atribuit a les lluites internes del PP la decisió de no cobrar el rebut de Gandia per part de la Generalitat.

Tere Reig, secretària general del PSPV-PSOE ha dit que “Tots han de complir la Llei. La Generalitat Valenciana també ha de complir i fer complir la Llei a tots els municipis del Pla Zonal. Si els municipis menuts sí que compleixen la Llei del Pla Zonal de l’any 98, els grans municipis també l’han de complir. La Llei és igual per a tots, si no és així, qualsevol municipi pot fer el mateix”.

“Si estan així les coses, quina legitimitat tenen per a obligar-nos a la resta a continuar en l’organisme?”, s’han preguntat Izquierdo i Reig, qui han anunciat que tots dos partits estudiaran la posició d’abandonar el Consorci.

Entenem que la ciutadania de la comarca pot sentir-se discriminada per la permissivitat de la Generalitat davant de Torró.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *