El grup parlamentari Compromís ha mostrat la seua preocupació davant la caiguda hui del sostre d’una de les plantes de l’Hospital Sant Francesc de Borja de Gandia i ha reclamat explicacions al Consell pel lamentable estat d’este centre hospitalari.

Per a la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “el que ha ocorregut hui a l’Hospital de Gandia demostra que el govern valencià no només és inútil en la seua gestió, a estes altures ja és perillós”.

“Els pacients del Sant Francesc de Borja no estan en condicions de seguretat, no s’està garantint el seu benestar, havent a Gandia un hospital nou construït, una infraestructura que pot ser utilitzada i que està tancada per la inoperància del govern del PP”.

“Nosaltres entenem –ha afegit la diputada de Compromís- que les prioritats d’un govern en estos moments han de ser molt clares, si hi ha diners per a pagar a clubs de futbol ha d’haver-ne per garantir la seguretat dels usuaris i treballadors de l’Hospital de Gandia”.

Compromís reclama al Consell que pose en marxa el nou centre hospitalari de Gandia però al mateix temps arregle tots els desperfectes de l’Hospital Sant Francesc de Borja i renove les seues instal·lacions per a què se’ls done una altra funció quan s’inaugure el nou hospital.