Vicent Ribera, segon a la candidatura a les eleccions de 2011, serà el nou regidor-portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Simat.

El proper ple, Agus Brines deixarà la regidoria de BLOC-Compromís per Simat a l’Ajuntament.

Brines va accedir al consistori en les eleccions de 2007, i va ostentar l’alcaldia entre 2010 i 2011. Ara, continuarà treballant amb el col·lectiu local i des de l’executiva nacional.

La regidora ha comunicat que per motius professionals, no pot dedicar el temps que per a ella necessita la tasca municipal i per això deixa pas a qui pot desenvolupar millor la tasca en aquests moments.

Des del col·lectiu local de Simat volem agrair el treball i esforç que ha esmerçat Agus Brines tant com alcaldessa i com a regidora dins de l’Ajuntament i a peu de carrer, des que forma part del BLOC-Compromís, i l’animem en esta nova etapa de la seua vida.

Vicent Ribera, segon en la candidatura del BLOC-Compromís per Simat a les darreres eleccions, serà el nou regidor-portaveu a l’Ajuntament. Ribera és membre històric de l’agrupació local, fundador de la UPV i, posteriorment, del BLOC a Simat.