Compromís presenta mocions a tots els municipis de la Safor donant suport als treballadors de Nou.

La secretària comarcal de Compromís, Pepa Izquierdo, fa una crida a les valencianes i valencians a manifestar-se als carrers del País València contra la decisió més important contra l’autogovern: el tancament de RTVV. “Fabra i el PP han donat un cop d’estat amb la intensió de tancar la nostra televisió i no acatant la nul·litat de l’ERO”, ha dit Izquierdo.

Pepa Izquierdo dóna un pas més i demana la dimissió del president de la Generalitat i del seu govern i que convoque noves eleccions perquè “tenim uns governs que s’han dedicat els darrers 18 anys a robar i malbaratar els recursos públics. El PP és el responsable únic de l’actual situació econòmica i social”. A més, Izquierdo considera un menyspreu i un atac al poble voler silenciar la nostra llengua als mitjans de comunicació.

Per això, Compromís presentarà a tots els pobles amb representació una moció de suport als treballadors de RTVV i de rebuig total al tancament de RTVV per part del Consell.

rtvvMocions

A la imatge, concentració a la plaça Major de Gandia, el 7 de novembre, en què es va demanar la continuïtat de RTVV, i de Gandia TV, a més de la dimissió de Fabra i Torró.