Dues assemblees obertes i un acte sobre el camp valencià centren l’activitat de Compromís a la comarca.

Els actes, amb el lema “Sumem des de la base”, formen part de les assemblees obertes que de manera regular se solen convocar amb representants municipals o a altres administracions per tal de recollir i debatre els temes locals, autonòmics, estatals… que interessen la ciutadania, i que estan tenint lloc al llarg de la comarca.

Baldo-Daimús

Amb el lema “Sumem des de la base”, l’assemblea de Compromís per Daimús tindrà lloc dijous, 23 d’octubre, a les 20 h, a la plaça del costat de l’Ajuntament.

Compromís per Daimús ha organitzat una assemblea oberta per parlar de la tasca de Compromís al municipi, a les Corts Valencianes i al Congrés dels Diputats. Serà el proper dijous, 23 d’octubre, a les 20:00h, a la plaça del costat de local dels Pensionistes.

En esta ocasió, el públic podrà conversar, realitzar preguntes, suggeriments o qüestions al diputat de Compromís al Parlament espanyol, Joan Baldoví.

assembleaAlmoines

Compromís per Almoines organitza unaAssemblea Oberta a tota la ciutadania perquè parle del municipi.

L’Assemblea Oberta tindrà lloc dijous 23 d’octubre, a les 19h, a la plaça Major d’Almoines.

A l’assemblea es parlarà dels temes que més preocupa el veïnat i dels projectes de futur per al poble d’Almoines.

assembleaTavernes-01

A Tavernes de la Valldigna, el diputat a les Corts Valencianes Josep Maria Panyella parlarà sobre el camp valencià i la problemàtica del vet rus. L’acte obert tindrà lloc a la Casa de la Cultura (a la sala de baix), a les 19 h.