aiguapotable2

Després de l’anunci de l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, afirmant que la Conselleria cediria la gestió de l’aparcament al consistori gandià, Compromís ha demanat que “no ens facen pagar d’una manera o d’una altra altra el que ha de ser responsabilitat de la mateixa Conselleria”. “La sanitat és una competència de la Conselleria corresponent” i la Generalitat Valenciana no pot obviar les seues obligacions.

Compromís de la Safor-Valldigna ha demanat “que Conselleria de Sanitat no permeta carregar sobre els municipis el manteniment i la vigilància de l’aparcament de l’hospital”. Al final, el que no podem permetre és que Conselleria “ens faça repagar l’aparcament d’una manera o d’una altra”, perquè a les arques dels municipis també hi ha els diners de la gent usuària.

A més, l’anunci de compartir les despeses amb la resta de municipis demostra que Torró no ha assumit el que suposa ser alcalde d’una ciutat, que a més és capital de la comarca. El ministre Montoro està dient-li que els municipis no poden assumir competències indegudes i ell les demana per a fer-les pagar als diferents ajuntaments.

Hem de recordar, finalment, que els ajuntaments aporten sòl públic per a hospitals i centres mèdics; en este cas, l’Ajuntament de Gandia ja ha aportat tot este sòl.