La ciutadania podrà conversar amb les persones que es presenten a les primàries de Compromís, el pròxim dilluns, a les 20 hores, a la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Han confirmat l’assistència una quinzena de candidats, com ara: Fran Ferri, Rafa Xambó o Isaura Navarro, junt als candidats de la comarca J. M. Moya, T. Ferrandis, J. Juan i I. Soria.

CorreuPrimariesGandiaSafor

Compromís continua innovant i buscant fórmules fresques i properes a la gent, no només en processos com les primàries obertes, també en els formats dels debats públics. Així, per al pròxim dilluns, 19 de gener, a les 20 hores, a la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna, la ciutadania podrà conversar amb els candidats i candidates a les #primàriesCompromís a les Corts Valencianes en un format col·lectiu, àgil i directe, a mena de cita ràpida.

“Cadascú dels assistents tindrà tres minuts per conversar amb els candidats; després, hauran de rotar, per continuar la conversa amb les següents persones. Això permetrà a la gent plantejar les seues idees, dubtes i suggeriments, de manera directa. La política, de primera mà”.

De moment, han confirmat al seua assistència una quinzena de candidats i candidates a les Corts: Fran Ferri, Vanessa Campos, Víctor Arroyo, Maria Josep Ortega,  Rafa Xambó, Pilar Moncho, Josep Miquel Moya, Tomàs Ferrandis, Cristina Súñer, Teresa Garcia, Jordi Juan, Sergio Mora Sánchez, Isabel Martín, Julià Àlvaro, Isaura Navarro, Miquel Blasco, Ana Muñoz, Graciela Ferrer, Ivà Sòria, Miquel Real i Jesús Prats.

Cal recordar que la ciutadania pot participar de les votacions a les eleccions primàries a les Corts, inscrivint-se fins el 21 de gener a: primaries.compromis.net