La Safor-Valldigna suma 3.851 persones a les primàries de Compromís

Pepa Izquierdo: “La xifra d’inscrits per a les primàries és espectacular i novament la Safor ha demostrat el seu pes al conjunt del País, amb un 10 per cent. Quan es convida a la ciutadania a participar s’obté una resposta positiva”.

primaries_safor02

Dimecres es tancà el termini per apuntar-se per participar en la votació de les primàries de Compromís per a les pròximes eleccions autonòmiques i municipals, finalment han sigut 40.175 les persones inscrites en el cens del País Valencià. Un 10 per cent de les quals són de la Safor-Valldigna (3.851 persones).

A hores d’ara, cada col·lectiu local està procedint a la revisió del cens per a la qual tenen de termini fins el dia 26 de gener. La votació de les primaries tindrà lloc entre el pròxim 28 i 30 de gener de forma telemàtica i el dia 31 de forma presencial en les urnes que s’habilitaran per tot el territori. A la nostra comarca es podrà votar a l’Alqueria de la Comtessa, Almoines, Daimús, Gandia, Guardamar de la Safor, Oliva, Palma de Gandia, Tavernes de la Valldigna, Xeresa i Xeraco.

La portaveu comarcal de Compromís per la Safor-Valldigna, Pepa Izquierdo, ha valorat que“la xifra d’inscrits per a les primàries que hem assolit és molt positiva, és espectacular i demostra el pes específic que la nostra comarca té al conjunt del País. I és que quan es convida a la ciutadania a participar s’obté una resposta positiva, la qual cosa vol dir també que el sistema de primàries que hem posat en marxa és el que la gent estava esperant”.

primaries_Safor01

Izquierdo ha animat també “a tots els inscrits a què ara participen en la votació, volem que el nivell de participació siga el més alt possible. A més vull agrair a tots els homes i dones que s’han apuntat per a confeccionar les nostres llistes per a Les Corts i els ajuntaments, que d’alguna manera formen ja part també d’este gran Compromís que anem construint en este any del canvi”.

Des de Compromís s’ha destacat també els nous formats d’activitats realitzades, com ara les eixides al carrer (‘Primàries al carrer’) o la gran assitència que estan tinguent els actes i debats que els diferents candidats i candidates de les primàries estan protagonitzat durant les últimes setmanes. Així, les ‘microxerrades’ amb els candidats locals a Gandia o les novedodes ‘cites ràpides’ celebrades a la capital de la Safor-Valldigna i a Oliva i van reunir centenerars de persones i  hi van acudir més de 40 candidates i candidats. Estos i altres actes es seguiran celebrant en els pròxims dies fins a la data de les votacions.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *