mesa_votacio

Lorena Milvaques és ratificada com a candidata a l’Alcaldia de Gandia. Laura Morant, Alícia Izquierdo i Alexandre Ruiz són els candidats més votats a les primàries locals.

Amb una participació superior al 75 per cent, a la comarca també s’aproven les candidatures de David González (Oliva), Tomàs Ferrandis (Xeresa), Jesús Ruiz (Daimús) i Pepa Garcia (Almoines).

Jordi Juan (8), Josep Miquel Moya (12) i Tomàs Ferrandis (17) ocuparan llocs a la candidatura a les Corts per València.

GANDIA

Amb una participació del 74%, militants, simpatitzants i inscrits a les Primàries Locals de Compromís per Gandia han elegit les persones que formaran part de les llistes locals i autonòmiques per la circumscripció de València.

D’aquesta manera, Lorena Milvaques Faus és ja candidata oficial a l’Alcaldia de Gandia. La resta de persones que van ser triades per a formar la llista municipal van ser: Laura Morant Peiró, Alícia Izquierdo i Sesé, Alexandre Ruiz Gadea, Mari Àngels Durà Miralles, Joan Antoni Reina i Romero, Rafael Ferrer Navarro, David Gimeno i Sanevaristo, Ivan Sòria Garcia i Pau Cots Aparisi.

Cal dir, que aquesta no serà la llista definitiva que concorrerà a les eleccions municipals, ja que s’aplicaran mesures correctores: paritat, reserves d’independents, etc… En les pròximes setmanes Compromís donarà a conèixer la candidatura definitiva amb la que aspira a protagonitzar el canvi que la ciutat de Gandia necessita.

Primàries locals a la Safor-Valldigna

TAVERNES
Mesa electoral a Tavernes de la Valldigna.

A la Safor-Valldigna, 4 municipis també triaven els seus caps de llista en procés de primàries. La resta de les candidatures seran aprovades per les assemblees locals dels respectius col·lectius:

OLIVA

A Oliva, amb una participació del 72,34%, va ser aprovada la candidatura de David González a l’Alcaldia amb només 5 vots en blanc.

XERESA
Mesa electoral de Xeresa

Xeresa va registrar una participació del 84,62%, que va ratificar per unanimitat la candidatura de Tomàs Ferrandis a l’alcaldia.

ALMOINES

A Almoines, Pepa Garcia Garcia, serà la candidata a l’alcaldia, després d’obtindre més suport que l’altre aspirant, Raül Ribes Morant. La participació va ser 79,61 per cent.

DAIMUS
Mes electoral de Daimús.

Finalment, Daimús elegia per unanimitat a Jesús Joan Ruiz Garcia com a cap de llista, amb una participació del 65,22%.

Primàries a Corts

D’altra banda, tres persones de la Safor-Valldigna ocuparan llocs a la llista a les Corts per la circumscripció de València, d’acord amb el resultat de les primàries i, una vegada aplicades les mesures correctores de paritat i pluralitat establertes al reglament de Primàries de Compromís: Jordi Juan (8), Josep Miquel Moya (12) i Tomàs Ferrandis (17).