#somSafor, ens coneixes. Pel treball fet i pel compromís, participa del canvi amb nosaltres! Diguem #somSafor. Participa!

Des de Compromís animem a la ciutadania, municipi a municipi, a sumar idees per anar construint des del debat un projecte en comú de comarca. Per a fer-ho, necessitem la teua ajuda. Sense anar més lluny, per donar difusió de la campanya #somSafor, que hem preparat per poder parlar-ne.

– Pots usar la capçalera de Facebook des de la teua pàgina personal, o des de Twitter, fent servir l’etiqueta #somSafor. Recorda que pots enllaçar l’adreça de la web (somsafor.compromis.net).

– Ajuda’ns a difondre el contingut de la campanya, que podràs trobar en cada secció.

– Convidem a participar a tothom, ara que preparem els diferents programes locals i ara que estem esbossant els nous governs municipals. Per a fer-ho, pots aportar idees temàtiques tant a la secció “Participa!” de les webs locals de la comarca com a les Corts Valencianes. A més, pots fer-ho al portal ‘Millorem‘ del teu municipi, on podràs penjar propostes i denúncies geolocalitzades al mapa.

– Pots apuntar-te per rebre un InfoCompromís #somSafor, amb les novetats.

– Pots participar de manera més activa, fent-te simpatitzant o militant.

1. La Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Pel que fa al debat sobre la Mancomunitat, ací tens algunes idees per a ajudar-nos a potenciar-la.

– Molts ajuntaments han aprovat mocions en duport a la Mancomunitat de Municipis. El document és el següent.

– Totes les notes sobre la Mancomunitat del Compromís de Gandia i de Compromís per la Safor-Valldigna.

– Explica perquè #somSafor i els motius pels quals hem de continuar sent-ho a les teues amistats per Twitter.

– Puja al teu perfil Facebook la capçalera que hem preparat.

– Ací tens més informació sobre la comarca de la Safor a la Viquièdia.

2. Patrimoni natural i cultural de la comarca.

-Hem preparat una secció participativa de fotos sobre elements patrimonials i naturals de la comarca que més vos estimeu. Elements en perill o paratges que visiteu i que vulgueu compartir amb la resta. Podeu penjar fotografies i els vostres comentaris des de Facebook, Twitter, Instragram Google +, Vine o Flickr, tot i usant l’etiqueta #somPatrimoniSafor.

– També estem preparant activitats com eixides pel patrimoni comarcal o taules de treball per fer propostes conjuntes. Estigueu-ne atents i atentes!