Amb motiu de la commemoració del 8 de Març, Dones amb Compromís de la Safor-Valldigna enceta una campanya per reivindicar el paper de la dona a la política local.

Així, s’ha organitzat dissabte 7 de març, un xarrada, sota el títol “Dones i municipalisme” i un concert amb els grups King Kong Boy i ESIR, a partir de les 19.30 hores, al poliesportiu de L’Alqueria de la Comtessa.

"donesCompromisBiciclet</p

El món de la política en general, i local, en particular ha estat tradicionalment masculí. Els homes hi han tingut un gran protagonisme, mentre que les dones no hi han pogut accedir amb facilitat i han jugat un paper més secundari. Les conseqüències d’aquesta desigualtat estructural es continuen notant avui en dia. Però quins són els motius que s’amaguen darrere aquest fet? I com està canviant tot plegat? Aquestes i altres preguntes seran les que es formularan a la xarrada “Dones i municipalisme”, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 7 de març, a l’Edifici Multiusos (poliesportiu) de L’Alqueria de la Comtessa.

Organitzat pel col·lectiu de Dones amb Compromís de la Safor-Valldigna, l’acte pretén reunir candidates, regidores i ex edils de Compromís que parlaran des de la seua experiència a la política municipal sobre el paper de la dona en el passat, actualment o les perspectives de futur després de les eleccions municipals del 24 de maig pròxim.

Tot seguit hi haurà un sopar de ‘picadeta’ i l’actuació, a partir de les 22.30 hores, dels grups ESIR i King Kong Boy.

Els actes s’emmarquen a la campanya “Municipis en femení”, amb què Dones amb Compromís pretén fer reflexionar i reivindicar el paper de la dona a la política.