De Gandia a la Marina en bus

– El diputat i candidat a les Corts, Fran Ferri, ha acabat el seu recorregut en tren a Gandia, des d’on ha continuat en autobús fins a Benidorm, denunciant la falta d’instrastructures que vertebren el nostre territori.
– Mou-te #ambValentia s’ha iniciat aquest matí a Vinaròs i finalitzarà a Oriola per presentar les propostes programàtiques de Compromís en matèria de mobilitat.

Compromís ha iniciat hui una acció simbòlica per reivindicar el transport públic al País Valencià. Així, diversos membres de les candidatures autonòmiques i locals han viatjat des de Vinaròs fins a Oriola el mateix dia sense utilitzar cap tipus de vehicle privat. Els autobusos, trens de rodalies i el TRAM han estat els mitjans utilitzats per transportar-se d’una localitat a una altra amb l’objectiu de reivindicar les seves propostes de mobilitat i conèixer de primera mà les mancances que existeixen en el transport públic.

“Davant d’alguns partits que utilitzen un autobús propi per recórrer el nostre territori, els candidats de Compromís volem comprovar com és la situació del transport públic a les comarques valencianes, de nord a sud, i denunciar la situació”. 

Mou-te #ambValentia

Precisament, el candidat a les Corts, Fran Ferri, un dels impulsors de la iniciativa, ha finalitzat el seu periple en tren a Gandia, una de les comarques més castigades per la manca d’infrastructures que la comuniquen amb els territoris veïns, per la costa i per l’interior, com ara el tren Gandia-Oliva-Dénia. Per no parlar dels problemes de trànsit que han de suportar diàriament els usuaris de la N-332 i el veïnat de les poblacions que travessa la carretera.

A l’estació de Renfe de de la capital de la Safor-Valldigna ha estat rebut aquesta vesprada i ha pogut conversar amb candidates i candidats de la comarca, com ara Lorena Milvaques (Gandia), Àlex Ruiz i Alícia Boigues (Bellreguard), Jordi Puig (Ròtova), Pepa Izquierdo (Rafelcofer) o el candidat a les Corts, Josep Miquel Moya.

A les 17 hores Ferri ha continuat en autobús fins a la següent parada a Benidorm. El recorregut finalitzarà a Oriola.

Aquesta iniciativa, sota el lema Mou-te #ambValentia, està promoguda amb l’objectiu de donar impuls a les propostes programàtiques de Compromís sobre mobilitat, i que giren entorn d’un “transport públic gratuït, eficient i vertebrador”.

La coalició aposta per un transport gratuït “per a aturats amb pocs ingressos i amb descomptes per a joves”, eficient “amb major freqüència de pas, interconnectat i amb la seguretat com a prioritat”, i vertebrador, “per la connexió Vinaròs-Castelló, Gandia-Dénia i la modernització de les línies de rodalies”.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *