Josep Miquel Moya: “Aquesta tasca a favor de l’ecologia i la sostenibilitat promocionarà nínxols d’ocupació per explotar, fonamentals per eixir de la crisi”.

Un dels punts claus de les propostes que ha presentat la Coalició Compromís per a les pròximes eleccions autonòmiques és el de la necessitat d’una veritable transformació ecològica de l’economia.

Votar Compromís significa votar verd perquè la nostra formació està compromesa amb la nostra terra, amb el medi ambient i amb la transformació ecològica de l’economia”, ha assegurat la Candidataa la Presidència de la Generalitat Valenciana Mónica Oltra.

Per a portar a terme aquesta premissa, Oltra ha explicat una sèrie de propostes com ara la creació d’habitatges més eficients per a posar-los a l’abast de la població o aconseguir un model per al transport basat en la mobilitat sostenible: “volem una manera saludable, col·lectiva i ecològica de moure’ns, mitjançant les energies renovables”.

En aquesta mateixa línia s’ha expressat el candidat a les Corts per Compromís Josep Miquel Moya per a qui cal una aposta decidida de les institucions per la implantació de polítiques ecològiques: “Tenim sobre la taula uns dels grans reptes als quals s’ha hagut d’enfrontar la Humanitat: el canvi climàtic i l’escassetat de recursos energètics i naturals”.

A més dels beneficis que tindrà el territori, ha continuat l’exregidor gandià, hi ha altra lectura positiva d’aquesta transformació ecològica i és la de la creació de llocs de treball: “Aquesta tasca a favor de l’ecologia i la sostenibilitat té associada la promoció de nínxols d’ocupació que estan per explotar i que són fonamentals per eixir de la crisi. Per exemple, amb la rehabilitació energètica d’edificis es poden crear vora 80.000 llocs de treball”.

Tal com ha defensat Oltra, Compromís “és l’única força política que parla i treballa per la sostenibilitat ambiental. Volem aconseguir que els ciutadans puguen gaudir sempre del seu territori, el millor lloc possible per a viure.”