La vicepresidenta i els diputats de Compromís es reuneixen a la Safor-Valldigna amb els seus alcaldes i regidors

dip_safor02W

Els diputats remarquen que en la nova etapa es prioritzaran els projectes comarcals o que presenten més d’un municipi
Maria Josep Amigó: “no es tracta d’un canvi de cares sinó de nous temps en què hem establert criteris objectius per concedir ajuts”

dip_saforWUna huitantena de regidors i regidores, amb les alcaldies al capdavant, de Compromís de la Safor-Valldigna van assistir ahir a la reunió amb els alts càrrecs de la Diputació de València, també de Compromís, per exposar-los les seues necessitats i conèixer de primera mà en què estan treballant i com funciona la institució. Es tracta de la primera reunió d’aquestes característiques que el grup de Compromís a la Diputació té previst realitzar a totes les comarques de València.

A l’acte d’ahir a Gandia van participar la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, i els diputats de Cooperació Municipal i Internacional, Emili Altur; de Medi Ambient, Josep Bort; de Turisme, Pilar Moncho, i d’Informàtica i Modernització, Ivan Martí; i la portaveu comarcal, Pepa Izquierdo

Els diputats de Compromís van voler deixar ben clar que estan governant la Diputació per fer canvis profunds, no per continuar com fins ara. “S’ha acabat l’amiguisme i el clientelisme a la Diputació, no es tracta d’un canvi de cares sinó de nous temps en què hem establert criteris objectius per concedir ajuts i en què estem treballant pel benestar de les persones, per la sostenibilitat, per anar de la mà amb les diferents administracions, per la comarcalització”, va expressar la vicepresidenta Maria Josep Amigó.

En aquest sentit, els diputats van coincidir que entre els nous criteris que s’estan establint a la institució per concedir ajudes als ajuntaments destaca que es tracte d’un projecte mancomunat, que el presente més d’un ajuntament o fins i tot una comarca sencera.

La difícil aplicació de la llei de transparència als portals dels ajuntaments va ser una altra de les inquietuds principals que els càrrecs municipals van expressar als diputats. En aquest sentit, el diputat Ivan Martí va informar que des de la seua àrea està treballant en l’elaboració del portal de transparència de la Diputació i va assegurar que facilitaran ajuda i assessorament al respecte a tots els pobles que ho necessiten.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *