Un BLOC unit i enfortit

Pepa Izquierdo. Secretària comarcal del BLOC Safor-Valldigna.

Només fa unes hores va concloure un congrés històric per al Bloc Nacionalista. En un moment també històric per al nostre partit i per al nostre País Valencià. Estem governant en la Generalitat Valenciana, en molts ajuntaments fins i tot al Cap i Casal, València. A més de tenir representació tant al parlament europeu com a les Corts espanyoles. Tot això fa que la responsabilitat i la magnitud de la tasca que tenim per davant, necessàriament ha d’estar a l’alçada que els valencians i valencianes ens demanen. Després d’anys de desgovern i corrupció del Partit Popular, cal un gran esforç, tant de dignificació de la política com, sobre tot, de rescat de les persones i d reconstrucció d’un país més just i solidari.

Precisament al 7é. Congrés s’han debatut totes eixes qüestions: reafirmació de valors del valencianisme polític, la confluència de les idees i els plantejaments pel que fa a l’acció política i el govern.

Un Congrés que va començar amb divergències però que va concloure amb unitat i amb l’enriquiment que ha suposat la integració de totes les sensibilitats. Sabem que eixe és el bon camí, el consens, la inclusió, l’acceptació de les diferències i els respecte per totes les idees.

També des de la Safor-Valldigna fem una lectura positiva, tenim una bona representació dins l’estructura del partit. A l’Executiva Nacional: Alícia Izquierdo i Josep Miquel Moya de Gandia, Lluís Pastor de Tavernes, Agus Brines de Simat i Nathalie Torres de Xeraco. Al Consell Nacional: Jordi Juan de Tavernes, Miquel Alèixit, de Benirredrà, i Pepa Chesa d’Oliva. A la comissió de garanties: Helena Malonda i Imma Seguí d’Oliva, i Facund Puig de Gandia.

El 7é. Congres del Bloc Nacionalista Valencià ha suposat la confirmació del compromís que des de Bloc tenim amb el nostre País i amb un projecte ja consolidat que tindrà una nova fita el 26 de juny, on estem segurs serem, junt amb altres socis, la primera força política al País Valencià. Per fer també a Madrid una política “A la valenciana”.

Arxivat en: Documents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *