#aLaValenciana conversa amb joves protagonistes del canvi a les institucions

Al voltant d’un centenar de joves es van reunir ahir a la vesprada al carrer Tossal de Gandia per parlar del paper que la joventut està tenint al canvi polític a les diferents administracions. Així, l’acte va comptar amb la presència del Síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri, la diputada de Compromís i regidora d’Elx, Mireia Mollà i l’eurodiputada d’EUPV, Marina Albiol, així com edils joves en representació de les comarques valencianes: Alícia Izquierdo (Gandia) i Anna Mateu (Novetlè) per Compromís i Marta Grimaltos (Castelló de la Ribera), Àlex Salort (Oliva) i Ivan de Los Ángeles (Xeraco) d’EUPV.

Presentava i moderava el regidor d’EUPV Gandia (dins la coalició Més Gandia), Nahuel González.

Fran Ferri: “El 26J hem de ‘rematar la feina’ que va començar als nostres pobles i ciutats. El canvi és de la gent”.

Mireia Mollà: “Els joves són part imprescindible del canvi, el seu gran motor”.

Marina Albiol: “Ens veuen com a ocupes perquè es pensaven que les institucions eren seues, no de la gent” .

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *