El BLOC de la Safor-Valldigna celebra dissabte el seu VII Congrés Comarcal

Els militants estan convocats a partir de les 10 hores a la Mancomunitat de Municipis de la Safor-Valldigna, per elegir entre altres, la nova executiva comarcal i els membres representants de la comarca al Consell Nacional del Bloc, el màxim òrgan del partit entre congressos.

La Safor-Valldigna, 07 de juliol de 2016.-

Després de la celebració del VI Congrés Nacional del Bloc Nacionalista Valencià, centenars de militants de la formació estan convocats ara a participar, el pròxim dissabte, al seu VII Congrés Comarcal, que durà per lema “Som Safor-Valldigna, som País Valencià”, i que se celebrarà al Saló de la Mancomunitat de Municipis de la Safor (Av. República Argentina, 28), a les 10 hores en primera convocatòria i a les 10.30h en segona amb el següent ordre del dia:
1.    Acreditacions: 9.30h
2.    Votació de la mesa
3.    Informe de la secretària comarcal
4.    Informe econòmic
5.    Debat sobre l’aplicació de les resolucions del Congrés del BLOC a la realitat de la comarca.
6.    Elecció de la nova Executiva Comarcal
7.    Elecció dels membres representants de la comarca al Consell Nacional
8.    Proclamació. Acte obert. 13.30h

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *