Un Consell Comarcal per conduir “el principi del canvi” a la Safor

Pepa Izquierdo revalida la secretaria comarcal, amb un equip renovat i amb unes ponències política i organitzativa fruit de la participació ciutadana.

El nou Consell Comarcal ofereix el BLOC i Compromís com a motor i participant del canvi a la comarca i al País.

Guardamar de la Safor ha acollit este dissabte el 6é congrés comarcal del BLOC Safor-Valldigna. Un congrés que ha servit per renovar el Consell Comarcal i per evidenciar la il·lusió i l’energia amb què els valencianistes de la comarca afronten els propers anys, tot i els reptes i dificultats a què hauran de donar resposta.

La secretària comarcal, Pepa Izquierdo, va revalidar el càrrec d’un òrgan que passa a denominar-se Consell de Coordinació Comarcal, amb una important renovació i estructurat en quatre grans àrees: organització, implantació, política municipal i comunicació.

A l’actual regidora del BLOC de Rafelcofer l’acompanyen Jordi Puig (com a secretari d’Organització), junt a Jesús Romero (com a responsable de Finances i materials), Marcel Adsuara (Materials), Alícia Boigues (Relació amb la militància) i Jacinta Rubio (al capdavant de Formació i dinamització).

La segona àrea la comparteixen l’exportaveu del BLOC-Verds de Gandia, Josep Miquel Moya (Implantació), i l’oliver Ferran Escrivà (amb Acció electoral)

L’alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis, coordinarà les sectorials i l’àrea de política municipal. Junt a ell, Pau Pérez (a Economia i territori), Joan Josep Morant (Medi ambient), Roser Pérez (Igualtat), Anna Company (Moviments cívics), Carles Morant (Joventut), Laura Morant (Educació i sanitat) i Imma Ibiza (Cultura i patrimoni).

L’àrea de Comunicació està coordinada per Raül Navarro, junt a Alexandre Ruiz, secretari d’Innovació i xarxes.

El congrés de Guardamar va constar de dues part diferenciades: a la primera, els valencianistes van aprovar els informes de gestió i econòmic; també, les ponències política i organitzativa, que marcaran el camí dels proper anys. La segona part va servir per fer una posada en comú de les línies de treball de l’organització, de manera més explícitament oberta, amb una presentació del nou equip, de les idees recollides les últimes setmanes i de la voluntat de compartir-les amb les entitats que hi acudiren, les persones simpatitzants i la militància.

Izquierdo va reiterar a l’acte els compromísos de treballar per la comarca; la necessitat de coordinar les polítiques locals; i pensar, a més, en un projecte col·lectiu per a les persones. En torn a estes idees, Izquierdo va reconèixer la responsabilitat que assumeix el BLOC i Compromís com a projecte, com a revolsiu que ajude a arribar al “principi del canvi a la comarca i al país”.

El secretari general del BLOC i síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, va voler acompanyar el nou Consell Comarcal, en una comarca, va dir, “clau per al país, no solament des de la transició, sinó també en el futur” i va vaticinar que “el 2015 Compromís serà la força decisiva en la governavilitat del País Valencià”.  

Representants de la Safor al Consell Nacional.

A banda del Consell de Coordinació Comarcal, van ser triades les persones que representaran la comarca al Consell Nacional del BLOC, el màxim òrgan entre congressos. Les persones triades van ser Jordi Puig, Josep Llàcer, David González, Jordi Martí, Jaume Talens, Laura Morant, Ferran Escrivà, Raül Navarro, Aureli Mansanet, Ivan Ferri i Pau Pérez.

Arxivat en: 6congres

Comentaris

  1. Retroenllaç: El BLOC d’Oliva renova i reforça el seu compromís amb la comarca – Compromís per Oliva

  2. Retroenllaç: El BLOC, Compromís i el canvi | Lorena Milvaques

  3. Retroenllaç: Valldigna Digital » Blog Archive » Valldignencs en la cúpula del BLOC

  4. Retroenllaç: Valldignencs en la cúpula del Bloc-Compromís – Compromís per Tavernes de la Valldigna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *