Pepa Izquierdo presenta la seua candidatura a secretària comarcal

El pròxim dissabte se celebrarà, a Guardamar de la Safor, el VI congrés comarcal del BLOC de la Safor-Valldigna. Durant el Congrés es procedirà a l’elecció de la nova Permanent del Consell Comarcal, que regirà durant els pròxims 3 anys. Pepa Izquierdo ha presentat la candidatura per intentar renovar el càrrec, al front d’un equip les funcions dels quals giraran sobre quatre importants àrees: organització, implantació, política municipal i comunicació.

Este és un moment molt important per al BLOC, un moment on ha aconseguit unes fites destacables, com les alcaldies de dues de les tres ciutats més grans de la comarca, Tavernes i Oliva, i un significatiu augment en el nombre de regidors i regidores a la nostra comarca. Un moment en què el BLOC, junt amb la Coalició Compromís, està il·lusionant molta gent, on s’estan posant moltes esperances per aconseguir un canvi profund en la manera de fer política i també en la de gestionar els recursos. Tot això suposa per al BLOC-Compromís una gran responsabilitat de cara a la ciutadania. Precisament, l’objectiu de la nova Permanent del Consell Comarcal serà fer-se mereixedora de la confiança i posar al servei de tots els col·lectius locals els mitjans necessaris per a desenvolupar polítiques de millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

Arxivat en: 6congres

Comentaris

  1. Retroenllaç: Pepa Izquierdo presenta la seua candidatura a secretària comarcal – Compromís per Safor-Valldigna – Compromís per Almoines

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *