Xavi Martínez, nou secretari local del BLOC de la conca del Vernissa

Hem d’estar preparats per a aportar eixes idees des del govern”. A Martínez l’acompanyen Paula Climent, Abel Balbastre i Montse Fuster.

Diumenge, 2 de desembre, el centre social d’Almiserà va acollir el congrés local del BLOC de la conca del Vernissa, que agrupa les persones militants i simpatitzants dels municipis d’Almiserà, Alfauir, Castellonet de la Conquesta, Llocnou de Sant Jeroni i Ròtova.

A l’informe de gestió, el secretari local ixent, Jordi Puig, va explicar “els avanços i les aportacions que hem pogut fer en municipis com Almiserà i Ròtova: es parla i es debaten propostes polítiques, en positiu, i, de més a més, hi ha un control de la gestió dels respectius governs; ara hem de donar nous passos”.

El relleu a la secretaria local el pren Xavi Martínez, que va ser elegit per unanimitat per l’assemblea. A Martínez, l’acompanyen Paula Climent, com a secretària d’Organització; Abel Balbastre, com a secretari de Comunicació; i Montsé Fuster, a Implantació.

Martínez va apostar per continuar amb el treball en comú entre els cinc municipis, per coordinar les propostes i les polítiques que beneficien la vall de Vernissa. A més, “cal traslladar la il·lusió que hem generat amb Compromís, també en municipis menuts com els nostres. Hem d’estar preparats per a aportar eixes idees des del govern la propera cita amb les urnes. I, per damunt de tot, hem d’apostar per un model de política més participatiu, que done ferramentes als i les veïnes dels nostres pobles”.

A l’acte foren presents la secretaria comarcal, Pepa Izquierdo, el responsable d’implantació, Josep Miquel Moya, i el secretari d’Innovació i Xarxes del BLOC de la Safor-Valldigna, Àlex Ruiz.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *