Francesc Serralta, nou secretari local del BLOC de Xeraco

Diumenge 9 de desembre, el local de reunions del BLOC de Xeraco va acollir el congrés local del .

A l’informe de gestió, el secretari local ixent, Rafael Campos, va explicar “els avenços i el treball local des de les eleccions: es parla i es debaten propostes polítiques, a més del control de la gestió local per part dels nostres regidors”.

El relleu a la secretaria local el pren Francesc Serralta, que va ser elegit per unanimitat per l’assemblea. A Serralta l’acompanyen Rafa Campos, com a secretari d’Organització, Jacinta Rubio, com a secretari de Comunicació, i Antoni Martí, d’Implantació.

Serralta va apostar per continuar amb el treball constructiiu com fins ara, per coordinar les propostes i les polítiques amb la resta de municipis saforencs. A més, remarcà “que s’ha d’estar preparats per a aportar les nostres propostes a la resta de la ciutadania per què puga participar realment de les desicions polítiques a tots els nivells”.

A més a més, a la reunió assistiren Jordi Puig, secretari d’Organització, i Alexandre Ruiz, secretari d’Innovació i Xarxes, en representació de la permanent del Consell Comarcal.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *