Compromís de la Safor-Valldigna convoca una assemblea-presentació a Gandia el 26 de gener

A les 12:30 h, el Teatre del Raval acollirà un acte obert en el qual es presentarà la nova executiva. L’assemblea, que incorpora les primeres persones adherides a la coalició, triarà portaveu i l’executiva comarcal.

El teatre del Raval acollirà el proper dissabte 26 de gener l’assemblea fundacional de Compromís a la comarca, en un acte que servirà de posada de llarg de la coalició, formalment constituïda, a la Safor.

L’assemblea constarà de dues parts: la primera, que començarà al voltant de les 11:00h, està dirigida a les persones militants dels diferents partits de la coalició (BLOC, Iniciativa i Verds) i a les persones adherides directament a Compromís. En ell, es triarà una executiva comarcal i una persona portaveu de la coalició.

compromis_webSafor

L’assemblea, però, tindrà la part central a les 12:30 h, en un format obert al públic, en el qual es presentarà la nova executiva i s’exposaran les principals línies de treball a la comarca i al país. Amb aquest acte, “Compromís vol convidar totes les persones que vulguen sumar-s’hi, les que estiguen interessades en escoltar i aportar idees, des de la comarca i de baix cap a dalt, per construir un País Valencià sobirà més sostenible i just”.

Una comissió organitzadora, formada pels partits integrants i persones adherides, ha preparat un cita que serà el preàmbul dels congressos locals de Compromís, en una comarca on la formació té una bona implantació i on es tenen molt bones expectatives de futur. “El futur, però, cal construir-lo amb la gent; i, per això, estem segures i segurs que este nou procés que encetem ara ens donarà una nova oportunitat per fer-lo cada vegada amb més gent i amb noves maneres”.

A la imatge, Yolanda Santos (representant de les persones adherides a Compromís), Pepa Izquierdo (secretària comarcal del BLOC) i Raül Ribes (secretari comarcal d’Iniciativa).

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *