Compromís enceta les converses al carrer amb els seus càrrecs públics. Dissabte passat, els vianants van poder xarrar a Gandia amb el diputat al Congrés, Joan Baldoví.

ConversesBaldoWebd Els qui passaven pel carrer Tossal de Gandia dissabte passat es van trobar amb una imatge poc habitual, almenys al nostre territori. Un grup de persones envoltava el diputat de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, acompanyat de la portaveu municipal de Gandia, Lorena Milvaques, i l’interrogaven sobre la seua tasca a Madrid i altres temes d’actualitat.

Més tard, la gent tindria l’oportunitat de continuar xarrant amb Baldo al passeig de les Germanies, durant el tradicional repartiment d’informació electoral.

L’acte s’emmarca dins les “Converses al Tossal”, on també hi participarà el pròxim dissabte, 17 de maig, a partir de les 10.30 h, el síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera.    

A la resta de la comarca, Compromís també aposta per aquest model nou i pròxim a la ciutadania. Aquesta vesprada, per exemple, a les 20.30 hores i al centre social de Ròtova, l’alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis i l’exalcalde d’Oliva, David González, conversaran amb el veïnat  sobre l’experiència municipal i la importància per als municipis de les polítiques que es mamprenen a Brussel·les. Demà dimecres, el diputat a les Corts, Fran Ferri, departirà amb els joves de Gandia sobre la seua problemàtica i les perspectives de futur, a partir de les 20 h, a la plaça de l’Escorxador.

Un café de sobretaula és la fòrmula d’acte obert triada a Oliva per explicar la ciutadania el programa de Compromís-Primavera Europea, amb la presència del candidat, Jordi Sebastià. Serà dijous a les 16 hores, al restaurant Ca Fran, el mateix dia que Sebastià serà a Gandia a l’acte central comarcal.

Baldoví, Morera i Sebastià seran presents també durant la campanya als mercats de Gandia, Oliva i Tavernes. D’igual manera, alcaldes i regidors de Compromís han organitzat actes de carrer als seus municipis corresponents.