Ferri i Gallego presenten a Gandia la campanya #jovesambfutur

Fran Ferri: “la joventut no és la que el PP ens vol mostrar, la dels endollats i la del Gandia Shore”.

franferri01

Joves amb futur. Amb este lema, la plaça de l’Escorxador de Gandia ha acollit el col·loqui amb el diputat a les Corts Valencianes per Compromís, Fran Ferri, i la candidata per Compromís a Primavera Europea, la xativina Reis Gallego; conduí l’acte l’olivera Helena Malonda, una veterana al si del BLOC JOVE treballant en polítiques de joventut. Ferri i Gallego han presentat a Gandia la campanya #jovesambfutur, que gira entorn a dos col·lectius: els joves que volen quedar-se i els que mereixen no haver-se’n anat. La campanya la podeu trobar a la web jovesambfutur.com.

franferri02“Este espai simbòlicament és molt encertat, perquè representa la capacitat d’autogestió d’una organització com els Consell dels Joves de Gandia, i simbolitza també l’autoritarisme del PP local, amb una política arbitrària que ignora i margina els valors que la joventut personifica”. 

Ferri ha explicat la importància de la implicació de la gent jove per transformar la realitat: “la joventut valenciana no és la que el PP ens vol mostrar, la dels endollats i la del Gandia Shore”.

franferri03Reis Gallego ha demanat una Europa que done resposta i horitzons de futur als anhels vitals de la seua generació millor preparada i que no la condemne a la diàspora, que done solucions al drama de l’atur juvenil amb una dotació de fons suficients a la Garantia Juvenil Europea i les polítiques d’emancipació.

“Se’ns exclou de tenir un projecte vital”, ha remarcat Gallego; “cap jove pot quedar sense treball ni formació més de quatre mesos. La garantia juvenil proposada fins ara per la Unió Europea no compta amb suficient inversió per fer front a l’atur juvenil. Caldrien 21.000 milions, segons l’Organització Mundial del Treball”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *