Ponce: “No tenim Planeta B”

ponce03

El diputat de Compromís a les Corts destaca a Gandia la necessitat de treballar en la construcció d’una Unió Europea “més solidària i ecològica“. 

Juan Ponce va visitar la marjal de la Safor i la platja de l’Auir, acompanyat pels alcaldes de Tavernes, Xeresa, Xeraco i la portaveu a l’Ajuntament de Gandia, i va conversar amb la gent al voltant d’una Europea sostenible, al parc de Sant Pere.

ponce04

El diputat de Compromís a les Corts Valencianes, Juan Ponce, acompanyat dels alcaldes de Tavernes (Jordi Juan), Xeresa (Tomàs Ferrandis) i Xeraco (Francesc Serralta) va comprovar ahir sobre el terreny els treballs que s’hi estan realitzant a Xeraco, Xeresa i Tavernes per recuperar la marjal de la Safor, una zona d’especial valor ecològic protegida, entre altres, pel Catàleg de Zones Humides. Acompanyat també per la portaveu a l’Ajuntament de GandiaLorena Milvaques, va mostrar la seua preocupació pel projecte de camp golf plantejat en el terme de Gandia, així com la urbanització de la platja de l’Auir. “Tenim dos exemples ben clars de models diferenciats pel que fa a les polítiques mediambientals, l’especualdor i del negoci del PP i el conservacionista dels municipis on Compromís té poder de decisió. Des de Primavera Europea, no anem a consentir ni permetre cap agressió contra el nostre territori i farem tot el possible perquè Europa perseguisca sense treva als corruptes i als destructors del nostre medi natural. Van a pagar política i penalment eixes agressions contra l’entorn i contra les persones”. 

ponce02

Més tard, al parc de sant Pere de Gandia, també amenaçat pel projecte de remodelació de Torró, Ponce va protagonitzar una conversa oberta a la ciutadania sobre actualitat i propostes mediambientals. El dirigent ecologista va destacar la necessitat de treballar en la construcció d’una Unió Europea “més solidària i ecològica, perquè com diu el nostre candidat, Florent Marcellesi (número 2 de la llista Primavera Europea) no tenim Planeta B”.

I és que Compromís-Primavera Europea aposta per la transició ecològica de l’economia cap a un altre model productiu i de consum “basat en l’economia social, sostenible i del ben comú, és a dir una prosperitat compartida. Finançarem la creació d’ocupacions verdes i decents, a més de R+D+i, amb una reforma fiscal que taxe abans de res els recursos i els capitals”.

El dirigent ecologista també mostrar la seua preocupació per la permissivitat del PP cap les prospeccions petrolieres i el fracking “que posen en perill, no només el benestar  de les persones en tractar-se d’activitats altament contaminants, també el nostre ecosistema, la pesca i la indústria turística valenciana, la única que ens està ajudant front a la terrible crisi econòmica que patim. Malauradament, ja sabem els interessos econòmics del candidat Cañete en empreses petrolieres”. 

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *