Diputats ‘de poble’

Compromís continua amb la seua campanya de proximitat als pobles de la comarca.  Almiserà i Beniarjó acolliren ahir converses amb els diputats a les Corts i la Diputació, Enric Morera i Emili Altur, respectivament. L’Alqueria i Daimús també celebraven actes amb la presència de càrrecs públics de la comarca. Joan Baldoví visita demà el mercat d’Oliva.

almisera

Mítings, mercats i també, com no, xicotets pobles, com Almiserà, Beniarjó, Daimús o l’Alqueria. Compromís ha posat l’accelerador i està duent la #primaveraeuropea a cada municipi, en diferents formats, primant els col·loquis i converses directes amb la gent. Ahir va tenir lloc l’acte central d’Almiserà i Llocnou de Sant Jeroni a este primer municipi. En ell van participar Xavi Martínez, regidor a Almiserà i secretari local de Compromís a la conca del Vernissa; Enric Morera, síndic de Compromís a les Corts Valencianes; i Emili Altur, diputat de Compromís a la Diputació de València.

Posteriorment, tots dos diputats participaren a un acte similar a Beniarjó, junt als regidors Marc Estruch i Joan Josep Morant.

beniarjo

L’agricultura, l’economia valenciana o el paper d’Europa en el desenvolupament dels xicotets municipis, alguns dels quals han sigut beneficiaris de les ajudes PRODER i RURALTER, van ser alguns dels temes de conversa.

Però aquestes no van ser les úniques localitats on Compromís-Primavera Europea celebraren actes ahir. A l’Alqueria, el regidor Carles Morant, l’alcalde de Xeresa, Tomàs Ferrandis i l’exalcalde d’Oliva i portaveu a l’ajuntament, David González, explicaren els eixos centrals del programa electoral de Compromís-Primavera Europea.

alqueria

A Daimús, Pepa Izquierdo participava a l’acte central del municipi.

daimus

El programa d’actes ha continuat hui a la Casa de la Cultura de Palma, amb la presència de Jesús Romero, membre de l’executiva comarcal de Compromís i David González.

Per la seua banda, a la Casa de la Cultura de Xeresa, l’alcalde, Tomàs Ferrandis, i Jordi Puig, secretari d’Organització de Compromís per la Safor-Valldigna, conversaven amb el veïnat.

 

Tancament de campanya

I demà divendres, a partir de les 11 del matí, està prevista la visita al mercat a l’aire lliure d’Oliva del diputat al Congrés, Joan Baldoví.

A la vesprada nit, Compromís-Primavera Europea tancarà la campanya a la Safor-Valldigna amb dos actes a les 20 hores: Al centre social dels Pedregals de Daimús, amb Jordi Puig i a l’Ajuntament de Guardamar, amb Pepa Izquierdo i l’actuació de Dolz Tab Jazz Project.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *