Compromís inicia les primàries obertes a 5 municipis de la Safor-Valldigna

Almoines, Daimús, Gandia Oliva i Xeresa elegiran els seus candidats en primàries obertes.

primaries_iniciD

Àgueda Micó: “Innovem en la política i en les formes de fer les coses. Pensem que la ciutadania està demanant un canvi democràtic, poder decidir obertament, i nosaltres estem posant totes les eines per fer possible el canvi valencià”.

Les #PrimàriesCompromís han donat el tret d’eixida! Qualsevol veí o veïna del País Valencià podrà participar per decidir les llistes de Compromís a les Corts i als Ajuntaments. A la comarca, cinc municipis celebraran primàries. Almoines, Daimús Oliva i Xeresa elegiran els seus caps de llista de manera oberta entre la militància, els simpatitzants i les persones que hi vulguen participar. Al llarg d’esta setmana, les persones que hi vulguen optar presentaran la seua candidatura.

Pel que fa a Gandia, la gent que hi participa podrà triar la candidatura a l’alcaldia de la ciutat i la resta de la llista, entre els candidats que es presenten esta mateixa setmana.

La resta de municipis elegiran les candidatures de manera oberta en les assemblees locals.

Així ho han anunciat aquest matí a Gandia, la responsable de l’àrea d’Organització de Compromís, Àgueda Micó i la portaveu comarcal de Compromís per la Safor-Valldigna, Pepa Izquierdo.

“Des de Compromís continuem innovant, perquè pensem que la política és molt més que votar cada quatre anys, la gent tret a decidir sobre els seus representants. Ja ho vam fer en les eleccions europeesi, ara, continuem encetant el procés de primàries més obert i democràtic”, ha assegurat Micó.

A les primàries a les Corts Valencianes s’hi han presentat 160 candidates i candidats, els quals s’hi troben en periode de recollida d’avals.

Al mes de gener s’inicia la campanya de les primàries, que finalitzarà del 28 al 30 de gener, amb el vot per internet i el 31, de forma presencial a les meses electorals assignades.

Micó ha animat la ciutadania a participar del procés obert. És tan fàcil com accedir a la web http://compromis.net/primaries la gent pot omplir el formulari per inscriure’t i participar. Només hi ha un parell de requisits: voler un #CanviValencià en favor de les persones i tindre més de 16 anys i molta il·lusió per compartir.

En la mateixa web podreu trobar tota la informació referida al procés de Primàries. També tens el Twitter @CompromisPRM i el Facebook Primàries Compromís per estar al dia de tota l’actualitat i poder preguntar els dubtes que tingues.

Arxivat en: Comarcal, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *