Presentades les precandidatures a les primàries municipals de Compromís

Fins el 29 de desembre està oberte el periode per obtindre els avals necessaris per a formalitzar les candidatures.
primaries_precandidaturesD

Lorena Milvaques (Gandia), David González (Oliva), Jesús Joan Ruiz (Daimús), Raül Ribes i Pepa Garcia (Almoines) i Tomàs Ferrandis (Xeresa) optaran a encapçalar les respectives candidatures municipals. 

Divendres finalitzava el periode de presentació de candidatures a encapçalar o formar part de les llistes municipals, dins el procés de Primàries encetat per Compromís.

A la Safor-Valldigna, cinc municipis celebraran primàries. Almoines, Daimús Oliva i Xeresa elegiran els seus caps de llista de manera oberta entre la militància, els simpatitzants i les persones que hi vulguen participar. Pel que fa a Gandia, la gent que hi participa podrà triar la candidatura a l’alcaldia de la ciutat i la resta de la llista, entre els candidats que s’han presentat i han obtingut els avals necessaris, termini que finalitza el 29 de desembre:

Oliva: David González, a les Primàries per elegir el candidat a l’Alcadia.

Daimús: Jesús Joan Ruiz, a l’Alcaldia.

Almoines: Raül Ribes i Pepa Garcia, a l’Alcaldia.

Gandia:
A l’Alcaldia, Lorena Milvaques. A la resta de la candidatura, Rafael Ferrer Navarro, Ivan Soria Garcia, Mari Àngels Durà Miralles, Pau Cots Aparisi, Laura Morant, David Fuster i Bielsa, Joan Antoni Reina i Romero, Alícia Izquierdo i Sesé, David Gimeno i Sanevaristo i Alexandre Ruiz Gadea.

– Xeresa: Tomàs Ferrandis, a l’Alcaldia.

La resta de municipis elegiran les candidatures de manera oberta en les assemblees locals.

Així ho ha anunciat aquest matí, la portaveu comarcal de Compromís per la Safor-Valldigna, Pepa Izquierdo.

Primàries a les Corts.

D’altra banda, cal recordar que a les primàries a les Corts Valencianes es van presentar 160 candidates i candidats, els quals s’hi troben en periode de recollida d’avals.

Al mes de gener s’inicia la campanya de les primàries, que finalitzarà del 28 al 30 de gener, amb el vot per internet i el 31, de forma presencial a les meses electorals assignades.

Participar a les #PrimàriesCompromís

Des de Compromís han animat la ciutadania a participar del procés obert. És tan fàcil com accedir a la web http://compromis.net/primaries la gent pot omplir el formulari per inscriure’t i participar. Només hi ha un parell de requisits: voler un #CanviValencià en favor de les persones i tindre més de 16 anys i molta il·lusió per compartir.

En la mateixa web es pot trobar tota la informació referida al procés de Primàries. També tens el Twitter @CompromisPRM i el Facebook Primàries Compromís per estar al dia de tota l’actualitat i poder preguntar els dubtes que tingues.

Arxivat en: Comarcal, Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *