Els joguets no tenen sexe

Dones amb Compromís opinem que per aconseguir la igualtat allò important és l’educació des de la infantesa.

donesCompromis2014

En aquestes dates, en què la compra de joguets és un acte important de les festes, cal que procurem no diferenciar la compra dels joguets segons el sexe del xiquet a què va destinat. Els joguets no tenen sexe i cal acostumar-los a jugar amb qualsevol joguet si volem que de major no diferencien entre feines d’homes o dones.

Dins de les accions que fem per aconseguir la igualtat entre homens i dones hem pensat en la projecció de la pel·lícula La bicicleta verda.

La bicicleta verda és la primera pel·lícula dirigida per una dona en la història d’Aràbia Saudita (Haifaa Al-Mansour). Conta la història de Wadjda, una xiqueta de 10 anys que vol aconseguir una bicicleta per guanyar a un amic en una cursa. Sa mare no vol, per por a la societat conservadora del poble on viuen, que veuen les bicicletes com un perill per a la dignitat d’una xica. Wdjda aconseguirà la bicicleta?

Si voleu saber-ho, només cal que agafeu l’entrepà , el divendres 2 de gener, a les 20h. I acudiu a la Biblioteca de Guardamar. L’entrada és lliure.

Bon any 2015!

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *