Morera: “El Consell de Fabra ha tornat a mentir i el Tren de la Costa haurà d’esperar al 2025”

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el govern de Fabra, “ha mentit i ha enganyat als ciutadans i ciutadanes de les comarques de la Safor i de la Marina Alta amb el Tren de la Costa, amb el tren Gandia-Oliva-Dénia, perquè no està fent absolutament res i haurem d’esperar fins a l’any 2025 per vore alguna cosa”.

Segons Morera, “eixa és la sensació que tenim després de les explicacions que ens donaren ahir en la comissió d’Obres Públiques de les Corts Valencianes, on no va comparèixer la consellera Bonig i va enviar a un secretari autonòmic per a dir que des del govern valencià han fet un estudi de viabilitat, un document que ha costat diners i ve a dir el que tots ja sabem, que el tren és necessari per a les comarques de la Safor i de la Marina Alta”.

Per al portaveu de Compromís en el parlament valencià, “el govern de Fabra no dóna la cara, continua allargant la mentida del Pla de Rodalies, un pla que es va quedar en un power point i que presentà en el seu dia l’ex ministre José Blanco i l’ex president Fracisco Camps i que, darrere dels plànols, no hi havia diners per a fer possible eixes inversions en transports públics. L’estudi de la conselleria és una obvietat, sabem que fa falta eixe tren i el que necessitem són les inversions per iniciar les obres”.

Arxivat en: Nacional, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *