Els plans ocupacionals implantats per l’Ajuntament redueixen l’atur a un 3,4%.

ocupacioSafor

Des de desembre passat, només el municipi de Xeresa es manté per davall del 4% d’atur a la comarca de la Safor. També en la mitjana mensual al llarg del 2014, Xeresa manté una xifra molt per davall de la resta de pobles només superada per Castellonet.

Una dada a destacar és l’efecte dels plans ocupacionals posats en marxa en el mes de desembre. A banda del Pla Conjunt d’Ocupació per a les Administracions Públiques o el Salari jove, l’Ajuntament va obtenir un Pla d’Ocupació Públic per a Actuacions en el Medi Natural i un Taller d’Ocupació amb dos modalitats. Fruit d’estes gestions, des de l’Ajuntament s’ha pogut contractar 26 persones i baixar la xifra de l’atur fins al 3,74%, la millor xifra amb diferència de tota la comarca.

Per fer-nos una idea de l’impacte d’estos plans, cal considerar que tots plegats quasi dupliquen la plantilla de l’Ajuntament.

Per a Tomàs Ferrandis, alcalde de la localitat, la gestió de l’equip de govern local de Compromís ha sigut impecable i els resultat objectius estan ben visibles.