Josep Antoni Alberola encapçala una candidatura renovada i oberta a Benifairó

Josep Antoni Alberola: “Compromís per Benifairó presenta una candidatura electoral amb vocació de govern, amb noves formes de fer política per un nou temps”.

Compromís per Benifairó presenta la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals. Una candidatura renovada encapçalada per Josep Antoni Alberola, músic i doctor en Filosofia.

L’agrupació ha viscut els darrers temps un procés de renovació que dóna com a resultat un projecte renovat, tant d’idees com de persones. L’estructura assembleària i l’obertura a la participació ciutadana són l’eix vertebral del projecte, i defineix la forma de treball de Compromís per Benifairó. El programa electoral, per exemple, es treballa i s’aprova en assemblees públiques on qualsevol veí pot participar.

La procedència dels membres que conformen la llista electoral és ben diversa, tant de formació, d’ocupació, com generacional, però tots conscients de la necessitat de conformar una força d’esquerres, valencianista i ecologista que trenque amb l’apatia i l’status quo en què es troba actualment el municipi. Des de l’agrupació local de Compromís plantegem una sèrie d’objectius inclosos en el programa electoral, però destaquem que tenim com una finalitat principal un canvi de cultura política, on les decisions es prenguen mitjançant la participació ciutadana, organitzant una sèrie de consells (agrari, cultural, de comerç, etc.), plantejant un urbanisme on els veïns participen i, per descomptat, dissenyant uns pressupostos participatius i reals.

Compromís per Benifairó presenta una candidatura electoral amb vocació de govern, amb noves formes de fer política per un nou temps.

Candidatura:

  1. JOSEP ANTONI ALBEROLA
  2. CARMEN CASANOVA PLANA
  3. RAÜL SERRA PLANA
  4. JOAN CARLES CORS MEJÍAS
  5. MANEL GÓMEZ CÍSCAR
  6. TERESA RODRÍGUEZ VERCHER
  7. JESÚS ÁLVAREZ CUÑAT
  8. ELVIRA SERRA RIBELLES
  9. VICENT TALENS PELLICER

Suplent 1r. DAVID GIL PERIS

Suplent 2n. JOSEP VALLÉS GIMÉNEZ

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *