Miquel Camarena encapçala la candidatura de Compromís per Llocnou de Sant Jeroni

Ximo Mahiques, Jaume Prats, Maria Martínez, Rosa Camarena, Lourdes Mas, Laura Martínez, Dídac Camarena i Imma Huguet formen part de l’equip.

Camarena: “Es tracta d’una llista nova de gent majoritàriament jove amb inquietuds i il·lusió per treballar, amb esforç, pel seu espai i la seua gent, donant entrada a la participació real i efectiva de les persones i associacions”.

Compromís per Llocnou de Sant Jeroni ha presentat la candidatura per a les properes eleccions locals de maig. Miquel Camarena n’és el candidat. “La llista de Compromís per Llocnou naix de la necessitat palesa d’aportar sentit, pluralitat, diàleg i participació a la vida política del poble, tot això en clau valenciana i de progrés. Es tracta d’una llista nova de gent majoritàriament jove amb inquietuds i il·lusió per treballar, amb esforç, pel seu espai i la seua gent, donant entrada a la participació real i efectiva de les persones i associacions en els suggeriments i la presa de decisions, la cura i la promoció dels espais naturals i el foment de la cultura dins del marc vernissenc i per extensió saforenc on s’ubica”.

Miquel Camarena i Artés va nàixer a Llocnou de Sant Jeroni fa 44 anys. Està casat amb dos fill i regenta una perruqueria masculina a Gandia. A la dècada dels noranta va exercir de corresponsal del diari Levante-EMV a Llocnou i Almiserà. Amb inquietuds literàries, ha realitzat gran nombre d’articles i col·laboracions a diverses publicacions d’arreu de la comarca i aconseguit diversos premis en certàmens de fotografia, món del que és apassionat. Des de l’any 2004 és president del Col·lectiu Vall de Vernissa, càrrec que ostenta actualment amb caràcter interí. Amic de la muntanya, és membre del Club Esportiu Llocnou.

La candidatura completa està formada per:

1. Miquel Camarena

2. Ximo Mahiques

3. Jaume Prats

4. Maria Martínez

5. Rosa Camarena

6. Lourdes Mas

7. Laura Martínez

Suplent 1r. Dídac Camarena

Suplent 2n. Imma Huguet

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *