PresentacioCandidatsSafor2015web

-Compromís formarà part de 14 governs, dels qual ostentarà l’Alcaldia en 10 municipis (al llarg d’esta legislatura) i està present en 27 localitats.
-“Poble a poble, tenim persones que formen part de projectes en construcció, oberts a totes i tots els qui vulguen participar”.

Dissabte 13 de juny, van prometre el seu càrrec els regidors i regidores de Compromís per la Safor-Valldigna. 81 regidors (mentre es resol el recurs pel 10a regidora a Tavernes) que representaran la formació valencianista arreu de la comarca, i que marquen una fita.

Compromís formarà part de 14 governs, dels quals ostentarà l’Alcaldia en 10 municipis al llarg d’esta legislatura (a Beniarjó i Bellreguard, a partir de 2017; i al Real i Xeraco, fins eixe any) i està present en 27 localitats.

La portaveu de Compromís a la Safor-Valldigna, Pepa Izquierdo, ha explicat que “el passat dissabte, els nostres representants no solament van prendre acte de possessió de les regidories. Van assumir el compromís de treballar de valent per una nova realitat, poble a poble. Per això, van prometre treballar pels drets socials, els serveis públics, el valencià i la participació dels nostres veïns i veïnes”.

Tenim una gran responsabilitat, i per això cal treballar més i millor. Tenim persones preparades per a fer-ho i la voluntat de fer una política de baix cap a dalt. Tenim la il·lusió de continuar aprofundint en la democràcia participativa i donar cabuda a més gent. No és un èxit haver arribat ací, tan sols és un punt de partida”, ha explicat Izquierdo.

POBLE A POBLE.

Persones que formen part de projectes en construcció, oberts a totes i tots els qui vulguen participar”

Pepa Izquierdo s’ha volgut referir a tots els regidors i regidors de Compromís a la comarca. Són persones que s’han deixat la pell i se la deixaran pel seu veïnat. Persones que formen part de projectes en construcció, oberts a totes i tots els qui vulguen participar. Per això, no em vull estar de parlar de tots i cadascun dels meus companys.

A Ador, les regidores Yolanda Estruch i Maria José Millet formen part del grup Gent d’Ador; A Bellreguard, Àlex Ruiz i Alícia Boigues formen part de l’equip de govern i Ruiz serà alcalde a partir de 2017; el mateix que ocorre a Beniarjó, amb Marc Estruch, Rosa Montaner i Joan Francesc Simó, on Compromís va passar de 2 a 3 representants. A Benifairó de la Valldigna, Josep Antoni Alberola, Mela Casanova i Raül Serra formaran govern, en haver augmentat a tres representants.

La Safor recupera la seua capital, Gandia: Lorena Milvaques, Laura Morant, Alícia Izquierdo, junt a Xavi Ródenas i el company d’EU Nahuel González, formaran part del govern gandià des de la coalició Més Gandia. Els cinc edils a Oliva governaran amb un acord amb altres tres formacions (Projecte Ciutadans Oliva, Gent d’Oliva i EU); David González en serà l’alcalde, junt a Vicent Canet, Imma Ibiza, Rosana Miñana i Enric Escrivà. Andreu Faus i Adolf Minyana formaran part de l’equip de govern de Palma de Gandia; Compromís augmenta a dos regidors i arriba a un acord amb el PSOE per treballar per una Palma per a les persones.

A Palmera, Compromís governarà amb els set regidors possibles: Àlvar Català com a alcalde, junt a Xavi Puig, M. Àngels Català, Juan Vicente Navas, Verónica Giner, José Ramón Lorente i Maria Mercedes Marco.

Assumpta Dominguez és des de dissabte la nova alcaldessa de Potries. Compromís augmenta el suport i aconsegueix majoria absoluta. Formaran part del govern Jesus Gras, Maria Carmen VidalDamià Oliver.

Al Real de Gandia, Compromís entra al consistori; Marta Signes és la nova alcaldessa fins a 2017, amb un acord de govern amb el PSOE, per dur endavant el projecte de municipi treballat en assemblea.

A Simat de la Valldigna, Compromís augmenta a dos representants: Vicent Ribera i Marga Palomares formaran part del govern.

Majoria absoluta a Tavernes de la Valldigna, per a Compromís. Jordi Juan serà alcalde i diputat a les Corts Valencianes; al govern l’acompanyen Llum Sansaloni, Josep Llàcer, Encar Mifsud, Bea Ferreres, Perfecto Benavent, Noelia Alberola, Javier Escrihuela i Enrique Chofre.

Després d’augmentar a tres regidors, Francesc Serralta, Jacinta Rubio i Stefano Torres formaran part del govern xeraquer; Serralta serà alcalde fins a 2017.

Compromís manté la majoria absoluta. Formen part de l’equip de govern Tomàs Ferrandis (com a alcalde), Anabel Peiró, Eva Calleja, José Antonio Pellicer, Tomàs Daviu, Josep A. Garcia i Mari Carmen Liñana.

A més, Compromís entra en nous municipis amb força: A Almiserà, Xavi Martínez, Montse Fuster i Javier Dobarán formaran grup municipal. També obtenen representació a Benirredrà (amb Miquel Alèixit), a Castellonet (amb Paula Climent), a Llocnou de Sant Jeroni (amb Miquel Camarena) i a Miramar (amb Blai Llopis).

En altres, com a Almoines, augmenta el seu suport, fruit de la tasca realitzada estos anys passats: Pepa Garcia, Raül Ribes, Sergi Mengual i Marita Cánoves en seran els representants. A l’Alqueria de la Comtessa, Carles Morant estarà acompanyat de Mónica Frasquet. A Daimús, Jesús Joan Ruiz formarà grup municipal amb Xelo González i Anna Beneyto. Miquel Fuster serà el representant a La Font d’En Carròs i Salvador Tur a Piles. A Rafelcofer, Compromís augmenta una representant, amb Pepa Izquierdo i Mónica Peiró. El mateix que a Ròtova, on Compromís obté quatre representants; són Jordi Puig, Merxe Molina, Pedro Ciscar i Isabel Pérez. Santi Alberca i José Ramón Estevan constitueixen el grup de Compromís a Vilallonga.