Compromís Safor-Valldigna lamenta el pacte del PP i Units per evitar que Almoines se sume al canvi

Estos anys de treball constant que s’enceten ara són la porta del canvi, un canvi nítid que que arribarà, i que passa per un govern de Compromís a Almoines.

Des de Compromís per la Safor-Valldigna no solament volem donar tot el suport al col·lectiu de Compromís per Almoines sinó que volem animar a la seua candidata Pepa Garcia, junt al seu equip, a continuar el treball ben fet, que els ha dut a guanyar les últimes eleccions.

Almoines no ha pogut acompanyar l’onada de canvi que s’ha donat a la comarca; fonamentalment, perquè el PP ha donat els vots per impedir un govern de Compromís, cosa que lamentem. Amb esta actitud, s’han evidenciat dos fets: qui és l’alternativa al PP i qui realitza pactes per evitar governs de progrés.

Mentre el país dóna pas a governs de progrés, Almoines dóna un pas enrere, amb un govern de dretes i un pacte antinatura.

Així i tot, estem convençuts que l’equip de Compromís sabrà treballar des de l’oposició, amb vocació de govern, com ha demostrat al llarg d’estos quatre anys. Estos anys de treball constant que s’enceten ara són la porta del canvi, un canvi nítid que que arribarà, i que passa per un govern de Compromís a Almoines.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *