• Tindrà lloc el 18 de novembre a la casa de la cultura de Palma, a partir de les 20h.

La casa de la cultura de Palma acollirà el proper divendres 18 de novembre, a partir de les 20h, un acte comarcal obert contra la violència masclista. L’acte està organitzat per Dones amb Compromís per la Safor-Valldigna i hi col·laboren els col·lectius locals d’Ador i Palma.

Les activitats començaran amb una xarrada, a l’interior de la casa de la cultura, a càrrec de Vanessa Rosa Yepes, policia local, experta en violència de gènere. Posteriorment, a l’exterior, tindrà lloc la lectura d’un manifest, l’actuació de músics d’Ador i Palma i una “acció artística” (performance).

Finalment tindrà lloc un sopar de germanor al Bar l’Edo (Ador). Si voleu apuntar-vos al sopar, heu de posar-vos en contacte amb Xaro (617765491). Sopar: picadeta; elegiu (i indiqueu-ho) entre llom amb bolets i allets o sépia amb picadeta o maionesa, postres, beguda i café: 12€.

Dones en Compromís també ha donat a conèixer la moció que presentarà als diferents ajuntaments, en què es demana dissenyar estratègies d’actuació i elaborar els pressupostos municipals amb perspectiva de gènere.